Skip to main content

RDW YOUNG DESIGN

Young Design este un format Romanian Design Week care prezintă publicului o serie de designeri și arhitecți tineri care s-au remarcat în cadrul festivalului DIPLOMA Show ediția 2023 cu proiectele lor de absolvire. și care au dat dovadă de un potențial enorm. În cadrul expoziției dedicate lor, focusul se mută de pe proiecte pe autorii acestora și ne oferă o frântură din spiritul generației de mâine a designerilor și arhitecților români. Expoziția multidisciplinară deschide, astfel, un dialog între specialiști și noua generație de creativi, și aduce optimism și energie prin chestionarea practicilor actuale, prin abordări neconvenționale și perspective fresh.

1

2
Expoziția dedicată noii generații contextualizează traseul pe care tinerii profesioniști îl parcurg în dezvoltarea profesională și celebrează începuturile de drum, transmițând efervescența și curajul absolvenților.

Selecția reunește proiecte de arhitectură, Design Interior, Design Grafic, Ilustrație, Design Vestimentar și Design de Produs, selectate de un board creativ format din peste 70 de profesioniști, la cea mai recentă ediție a festivalului DIPLOMA Show. 

Tinerii designeri și arhitecți pe care îi vom descoperi în expoziția Young Design sunt: Ioana Afloarei, Andreea Marian, Catrina Ioana Ulici, Bogdan Rădulescu, Bogdan Botoi, Andreea-Alexandra Ivănescu, Miruna Matel, Simina Haiduc, Iulia Gogoașa, Ana Letzner, Andreea Popescu, Adina Biet, Cristina Crețu, Ilinca Ivănucă, Dariana Onofre, Ștefania Vătășescu, Alexandru Țicu, Szilvia Hanczig, Tünde Hegedűs, Alesia Cîdă, Robert Roca, Ionuț Răzvan, Alina Sonmez, Sara-Andreea Griguța, Emma Năstase, Tania Man, Laura Neagu, Maria Crasuleac, Diana-Teodora Dragomir.

3

Romanian Design Week este un proiect The Institute.

Prezentat de: UniCredit Bank

Partener cultural: Institutul Cultural Român

Partener principal: Rompetrol

Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii