Skip to main content

Radu Tudor Panait, parte din campania aniversară 10 alumni DIPLOMA Show

Descoperă lucrarea „I made this reality "FATUM"" a lui Radu Tudor Panait, alumn DIPLOMA 2019, la Kraft Market, între 7 Septembrie și 15 Octombrie.

p1

I made this reality "FATUM" 

Mirajul omului modern și atotputernic a fabricat involuntar o rațiune colectivă născătoare de „monștri”. Poate că este și o dorință de nou, de altfel, de depășire a constrângerilor, de creare a unei alte lumi mai bune decât aceasta. O lume fantastică este recreată pe baza miturilor. Grotescul devine interesant și exploatat, într-o lume în care frumosul clasic nu își mai are locul într-o concepție modernă. Suntem într-o lume în care frumosul a fost fabricat voluntar pentru a masca, în fața omului vulnerabil, o realitate dură și deseori neprietenoasă visurilor noastre. Tehnică mixtă, rășină acrilică, metal, sticlă, vopsea.

p2

Radu Tudor Panait s-a născut în București în 1985. A terminat studiile de licență la Universitatea Națională de Arte din București în anul 2007, iar apoi a continuat studiile de master la Accademia di Belle Arti di Carrara, Italia. În perioada 2007-2009 a urmat studiile de masterat la UNArte București.

p3

 

Puteți verifica celelalte locații și lucrări prezente în campanie aici.

 

Un proiect The Institute
Prezentat de UniCredit Bank
Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte