Skip to main content

Mihail Botnari, parte din campania aniversară 10 alumni DIPLOMA Show

Descoperă lucrarea „Generația Aplicație" a lui Mihail Botnari, alumn DIPLOMA 2020, la Cărturești Verona, între 7 Septembrie și 15 Octombrie.

p1

Generația Aplicație

Cercetarea proiectului este despre tânăra generație, născută în era digitală și folosește aplicațiile pentru înlocuirea a tot mai multor lucruri. Lucrarea prezintă o sculptură figurativă ronde-bosse, unde personajul are poziția de mijloc, nici orizontală, nici verticală. Ascunderea sexului personajului a fost cu un scop predeterminat pentru a permite globalizarea mesajului, regăsirea în situație a oricui. Sculptura este realizată din lemn de stejar (mediul natural), prin cioplirea directă dintr-un trunchi cu dălți pentru lemn și din rășină epoxidică (mediul artificial) prin turnarea rășinei în negative de ghips și finisarea prin șlefuire manuală.

p2

Mihail Botnari este absolvent al Universității Naționale de Arte București, fiind licențiat tot la aceeași universitate și secție, originar din Republica Moldova unde a absolvit Școala de meserii nr. 4 din Chișinău.

p3

 

Puteți verifica celelalte locații și lucrări prezente în campanie aici.

 

Un proiect The Institute
Prezentat de UniCredit Bank
Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte