Skip to main content

Friends Of The Arts #6 cu Andrei Turenici și Florin Enache

În episodul #6 din Friends Of The Arts ne axăm pe designul grafic, un domeniu care se află într-o continuă expansiune. Alături de Andrei Turenici și Florin Enache punem în balanță migrarea dinspre analog către soluțiile digitale, dar investigăm și ce presupune folosirea ambelor, fără a trebui să alegem una în detrimentul celeilalte. 


Cu o experiență de peste 15 ani în graphic design, Andrei Turenici este specializat în poster design, editorial design și construirea identității vizuale pentru cele mai diverse branduri. Andrei este cofondator și partener al studioului Daniel & Andrew, specializat în crearea de identități vizuale, proiecte editoriale și realizarea de expoziții, atât în domeniul cultural, cât și în cel comercial.


Florin Enache, prin viziune creativă, caută să creeze un drum comun între design grafic și artă. Ilustrația reprezintă cea mai mare pasiune a sa și este folosită pentru a aduce personalitate proiectelor de design. Cea mai mare inspirație vine din cinematografie, fotografie și arte grafice. 

***

Ascultă episodul pe Spotify Podcast, aici

***

Un proiect DIPLOMA Show și The Institute

Prezentat de UniCredit Bank 

Produs de Black Rhino Radio