Skip to main content

Friends Of The Arts #5 cu Omid Ghannadi și Enver Mamut

Fie că ești la început sau după mulți ani de practică în domeniul arhitecturii, este esențial să înțelegi că meritul fiecărui proiect este al unei echipe întregi. În acest episod din Friends of the Arts îi veți asculta pe Omid Ghannadi și Enver Mamut discutând despre arhitectură, importanța echipei și rolul studiului și al proiectelor din facultate.
 

Omid Ghannadi este un designer de origine iraniană, care locuiește și profesează la București. A fondat propriul său birou de arhitectură și design în 2010 și este cofondator al Inside Academy din 2018. Proiectele sale vorbesc despre materialitate și modul de a folosi diverse texturi alăturate pentru a transmite un gând autentic în contextul atmosferei propuse. Experiența unei vieți multiculturale, împărțită între Iran, România, Elveția și Anglia, este vizibilă în proiectele sale, în modul prin care utilizarea materialelor este mereu descompusă și recompusă în alt limbaj.
 

După o perioadă lungă de activitate în domeniul muzical, arhitectura a devenit o extensie pentru Enver Mamut. Modalitatea prin care sunt gândite proiectele sale reflectă tot timpul pasiunea pentru sunet și muzică, arhitectura fiind conectată prin multe ramuri cu partea sonoră. Este interesat să găsească și să lucreze cu cele mai performante programe de arhitectură, începând, în același timp, să exploreze realitatea virtuală la biroul său MATMÉ Architecture.

***

Ascultă episodul pe Spotify Podcast, aici

***

Un proiect DIPLOMA Show și The Institute

Prezentat de UniCredit Bank 

Produs de Black Rhino Radio