Skip to main content

Friends Of The Arts #1 cu Noemi Meilman și Ionuț Răzvan

În primul episod al seriei de podcasturi Friends Of The Arts Artemisa Pascu stă de vorbă cu Noemi Meilman și Ionuț Răzvan despre importanța și beneficiile colaborărilor între artiști. Discuția gravitează între două perspective temporale. Într-un pol este Noemi care beneficiază de experiența a 20 de ani în comunicare cu un focus pe dezvoltarea brandurilor locale și susținerea designului sustenabil. La polul opus experienței, Ionuț vorbește din perspectiva unui proaspăt absolvent al Universității de Arte din București care a câștigat premiul BeCreativeFest ediția 2023. 
 

Noemi Meilman, co-owner The PR Station și autor al proiectului @bookcovertee, are o experiență de aproape 20 de ani în PR și 8 ani în diplomație. Colaborează cu branduri românești: The Hug, împreună cu Robert Rațiu, demira.ro, Cămașa albă de vacanță împreună cu Marina Moldovan și seria de carnete de pe molecule-f.com. Urmărește evoluția designului românesc de modă și obiect și contribuie la lansarea unor branduri românești din zona de sustenabilitate (modă, design și beauty) și artă contemporană. 
 

Ionuț Răzvan, designer, a participat ca expozant la DIPLOMA SHOW 2023, la secțiunea Fashion, cu lucrarea de licență „nobody finds me attractive”. A fost prezent la festivalurile de modã din țară și a câștigat premiul special al juriului BeCreative Fest. Își propune ca prin creațiile sale să transmită emoții, să construiască scenarii în mintea privitorilor și să aducă în moda românească teatralitate și dramatism. Cultura pop este o sursă primară de inspirație pentru el, reușind să colaboreze cu artiste precum Antonia, Delia și EMAA.

***

Asculta primul episod pe Spotify Podcast

***

Un proiect DIPLOMA Show și The Institute
Prezentat de UniCredit Bank 
Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii 
Produs de Black Rhino Radio