Skip to main content

EXHIBIT YOUR WAY SUSȚINE TINERII ARTIȘTI

Festival național al tinerilor artiști, Diploma, reunește anual peste 120 de lucrări ale absolvenților facultăților creativ-vocaționale din toată țara. Selecția proiectelor este realizată de un board creativ format din peste 40 de seniori ce activează în domeniile creative diverse.

Anul aceasta, evenimentul s-a desfășurat în perioada 11-20 octombrie, în clădirea monument istoric de pe strada C.A. Rosetti nr.3. Pe parcursul celor 10 zile de festival, cei 10.000 de vizitatori au putut să descopere proiecte îndrăznețe din domeniul artelor plastice, al arhitecturii și designului.

diploma

Totodată, festivalul a propus și o serie de conferințe, Diploma Talks, prin intermediul cărora au fost expuse vizitatorilor poveștile de succes ale unor antreprenori și creativi cu experiență.

Designul expoziției a fost semnat de Attila Kim Architects, iar materialele necesare implementării arhitecturii spațiului au fost furnizate de EXHIBIT YOUR WAY, partener The Institute. Au fost puse la dispoziție echipamente noi precum cadre metalice, manechine, dar și lightboxuri, astfel încât conceptul expoziției să poată dobândi amploarea dorită.

diploma