Skip to main content

DIPLOMA deschide înscrierile pentru lucrările de absolvire ale promoției 2020

Până pe 22 iulie, absolvenții promoției 2020 își pot înscrie gratuit lucrarea de diplomă aici, iar cele mai bune proiecte vor fi expuse, prezentate și promovate în cadrul ediției de anul acesta a festivalului, care va avea loc în perioada 02 - 11 octombrie 2020, în București. Evenimentul va ține cont de distanțarea socială și de toate regulile valabile la momentul respectiv.

DIPLOMA continuă și anul acesta tradiția de a prezenta cele mai bune lucrări de diplomă ale viitoarei generații de artiști și creativi, absolvenți ai tuturor facultăților vocațional-creative din România (arte vizuale, arte decorative, arhitectură și design), cu obiectivul de a identifica și promova potențialul artistic de care noile generații dau dovadă.

În cele șase ediții de până acum, DIPLOMA s-a impus ca un susținător al creativilor români la început de drum, oferindu-le acestora vizibilitate și deschidere atât în fața specialiștilor din industrie, cât și în fața pasionaților de artă. Anul acesta, DIPLOMA continuă să fie alături de absolvenți și să prezinte publicului și industriei creative lucrările acestora.

Ca în fiecare an, evaluarea și selecția proiectelor înscrise va fi făcută de un board creativ format din peste 30 de profesioniști consacrați în industriile creative și artele vizuale, de la designeri, freelanceri și curatori, la manageri culturali și galeriști.

Încă de la prima ediție, DIPLOMA a reprezentat puntea de legătură a fiecărei noi generații de artiști cu publicului larg, atât prin expoziția centrală, cât și prin evenimente conexe.

*

The Institute  promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de peste 20 de ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România. Prin tot ceea ce face, contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional.  Este fondator al Romanian Design Week, al festivalului DIPLOMA, al Galei Societății Civile, Internetics și Cartierul Creativ, organizator al Effie Awards România, Şcoala ADC*RO şi ADC*RO Awards.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană simplă și de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate și de Investiții, oferind bazei sale de clienți o rețea unică vest, central- și est-europeană. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.